Skip to main content
search
0
Berita Terkini

Cara Orang Yang Betul-Betul Mindset Bisnes Dan Jiwa Usahawan Berfikir Memang Lain

By November 12, 2018May 10th, 2019No Comments

Jika seseorang itu benar-benar usahawan dan mindset bisnes,dia tidak akan takut untuk buat beberapa bisnes.

Tak perlu banyak,cukup untuk permulaan 2-3 sahaja dulu. Selagi ianya masih ada kaitan,tak ada masalah.Kalau dah pakar,boleh sahaja buat yang tidak berkaitan sangat.

Jika anda masih menjual kecil-kecilan,lagi mudah untuk menjual satu dua benda yang masih saling bersangkut paut. Contohnya menjual makanan dengan pinggan mangkuk,makanan dengan produk,produk dengan barang yang relevan dengannya.

Itu yang kami buat bila mula menjual tudung sekolah Wekool. Ia sama-sama membantu menyelesaikan masalah orang lain.Tudung inovasi yang sejuk,anti haba,anti bakteria dan tahan regangan.

Kerana kami juga ada menjual Haircare Asmak yang terdiri dari Shampoo Bunga Raya,Sevenis Hairo Oil dan Hair Moisturizer with Serum. Sangat sesuai digunakan oleh semua termasuklah yang ada masalah kulit. Memang sesuai digandingkan dengan tudung Wekool.

Ini diakui oleh team reseller yang terawal katanya sangat senang untuk dijual.Belum ada saingan.Material Drichill ini telah dipatenkan dan satu-satunya di pasaran. Dijangka akan jadi fenomena dan idaman setiap anak dan ibu yang nak terbaik untuk kesayangan mereka.

Menjual Wekool tidak akan menghilangkan fokus sesiapa.Macam makan nasi dengan ayam,tak salah makan dengan kambing sekali.Tak hilang pun rasa ayam dan kambing tu bila makan sekali.

Jika fahamlah. 

Ebook PERCUMA - Petua Hilangkan Batuk Bayi Berkahak
50 Perkara Kebanyakan Ibu Tak Tahu
Semoga Bermanfaat

Leave a Reply

Close Menu