Skip to main content
search
0
Aktiviti Syarikat

Galeri HQ Asmak

By December 11, 2018May 10th, 2019No Comments

Dari mula sehinggalah dah siap.

Cuma ada satu lambang agung belum sampai.80% dah siap.
Tak perlu tunggu sempurna untuk bermula.

Isnin, 10hb Disember 2018 menjadi sejarah pembukaan Galeri HQ Asmak. Perasmian belum ada tarikh lagi.Sebab semasa perasmian akan diberikan 500 botol percuma produk dan goodies bag kepada semua pelanggan terawal serta ada banyak aktiviti menarik disusun untuk pengedar.

Anda pasti akan merasai sesuatu bila tengok video ni.

Jom layan.

Thanks kepada semua team HQ yang banyak membantu. Tak lupa kepada team pengedar Asmak yang terus menyokong. Semoga anda semua semakin bersinar 2019 nanti. Amin ya rabbalalamin.

#GaleriHQAsmak Asmak by Mhamsb

Dari mula sehinggalah dah siap.Cuma ada satu lambang agung belum sampai.80% dah siap.Tak perlu tunggu sempurna untuk bermula.Isnin, 10hb Disember 2018 menjadi sejarah pembukaan Galeri HQ Asmak. Perasmian belum ada tarikh lagi.Sebab semasa perasmian akan diberikan 500 botol percuma produk dan goodies bag kepada semua pelanggan terawal serta ada banyak aktiviti menarik disusun untuk pengedar. Anda pasti akan merasai sesuatu bila tengok video ni.Jom layan.Thanks kepada semua team HQ yang banyak membantu. Tak lupa kepada team pengedar Asmak yang terus menyokong. Semoga anda semua semakin bersinar 2019 nanti. Amin ya rabbalalamin.#GaleriHQAsmak Asmak by Mhamsb

Posted by Nor Fazilah Abd Mohd on Sabtu, 8 Disember 2018

 

Ebook PERCUMA - Petua Hilangkan Batuk Bayi Berkahak
50 Perkara Kebanyakan Ibu Tak Tahu
Semoga Bermanfaat

Leave a Reply

Close Menu